Veggiedeli's Kerstspecial

2014

Verras je familie en vrienden met deze heerlijke exclusieve 100% plantaardige vlees- en vis-Kerstgerechten! Voor een extra vredige Kerst, en nét echt.
Fotografie: Paul Kock

   
Voorgerecht of bijgerecht: Pofaardappel met zure room en spekjes.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
 





















 
Voorgerecht, bijgerecht, of hoofdgerecht: No Muh fondue.
Receptidee van Xandra.
 





















 
Hoofdgerecht: Tagliatelle met pestosaus.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
  






















 
Hoofdgerecht of bijgerecht: Drieluik van koolpakketjes.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
  
 



















 
Bijgerecht: Kippenbouten

 



















 
Hoofdgerecht: Ikan smoor van vissteaks (Indonesisch).
Door Paul Kock.
  
 



















 
Nagerecht: Chocomousse met gedroogde ananas (of yoghurtmousse met rode bessen).
Door Veggiedeli.
  
 



















 
Altijd lekker (geen recept, verkrijgbaar bij Veggiedeli): Kerststol.
Door Tea and More.