100% Vegan shop
  Snelle levering
  Boven €100,- gratis levering
  Veilig en vertrouwd

Veggiedeli e-nieuws 16 december 2019

Veggiedeli e-nieuws

16 december 2019


Veggiedeli - 100% plantaardig - veggiedeli.nl - info@veggiedeli.nl


Deze maand bij Veggiedeli:
 

In deze nieuwsbrief vind je alle nieuwe producten van de afgelopen maand en de laatste informatie rondom acties en evenementen. Bekijk ook zeker al onze huidige aanbiedingen!


Kerst-assortiment & kerstpakketten

De laatste week om Kerstinkopen te doen is ingegaan! Heb je nog iets nodig uit het Kerst-assortiment? Wees erdan snel bij want op = op. De Kerstpakketten zijn te bestellen tot woensdag 18 december. Zoek je een ander presentje? Kijk dan ook eens in de rubriek Boeken en Accessoires. Wil je je bestelling vóór Kerst in huis? Bestel dan uiterlijk donderdag 19 december!Nieuwe varianten van Happy Cashew!


Het assortiment aan cashewkazen van Happy Cashew is verder uitgebreidt! Net als de andere varianten zijn ook deze biologisch en ambachtelijk geproduceerd, en meerdere weken in speciale ruimten gerijpt. De nieuwe smaken zijn Chives, Blueberry-Thyme, Tomato-Sage en Smoked Pepper. Ideaal voor een luxe kaasplankje met de feestdagen.Nature & Moi - kaasvervangers en sausjes uit Frankrijk

En omdat het aanbod aan plantaardige kaas niet groot genoeg kan zijn, hebben we bijna het hele assortiment van het Franse Nature & Moi omarmt. Plakjes in 8 verschillende smaken, 5 verschillende geraspte 'kaas', 2 spreads en 3 sausjes. Te vinden in de betreffende rubrieken: Kaasvervangers en Sauzen & dressings.Vegenaise - Amerikaanse plantaardige mayonaise van Follow Your Heart


Een flinke aanwinst voor het mayo-assortiment: maar liefst 5 verschillende soorten mayo van het uit Amerika bekende Follow Your Heart. Vegenaise Original, Soy-free, Grapeseed-oil, Garlic Aioli en Vegenaise Sriracha.


Mayoneur Classic Vegan Mayo en Avocado Mayo

Nóg meer keuze in vegan-mayoland! Door het Amsterdamse Mayoneur zijn 2 soorten vegan mayo ontwikkeld. Een 'klassieke' Vegan Mayo, en de wel heel bijzondere Avocado Mayo, met maar liefst 30% avocado! De sausjes zitten in een handige knijpfles en dienen in de koeling bewaard te worden.Volg Veggiedeli nu op Instagram!

Ja, ook wij gaan eindelijk met de tijd mee! Veggiedeli heeft onlangs een Instagram-account aangemaakt en daar beginnen we nu actiever mee te worden. Heb jij iets lekkers gemaakt met onze producten? Plaats het dan zeker op Instagram en tag @veggiedeli.nl, de leukste foto's en recepten zullen op onze pagina worden gedeeld. Oh, en vergeet ons natuurlijk niet te volgen want hier gaat heel veel lekkers worden gedeeld!


Veggiedeli op Vegan Kerstmarkt in Groningen

Zondag 22 december is het alweer tijd voor de enige echte Vegan Kerstmarkt van 2019 in Groningen! Ervaar een gezellige sfeer met live muziek, leuke eettentjes, infostanden en productstanden. Wij staan er natuurlijk weer met onze 'kaasjes', worstjes en andere lekkernij. De entree is gratis. Kom je ook en wil je verzendkosten besparen op je bestelling, bestel dan uiterlijk donderdag 19 december met als verzendmethode 'Ophalen bij Veggiedeli'. Wij zullen het dan zondag meenemen. Heb je nog koelelementen van ons liggen, dan mogen die natuurlijk retour voor hergebruik. Tot dan!

------------------------

Bestelinformatie
Veggiedeli bestelt bij de leverancier meerdere keren per week.
Bestellingen arriveren meestal binnen 2 à 3 werkdagen bij de klant.
Altijd de laatste stand van zaken op: www.veggiedeli.nl/verzending-en-levering

Like en volg ons op Facebook (> 7100 likes, liken kan ook op www.veggiedeli.nl)
Volg ons nu ook op Instagram! (> 300 volgers)

Tot ziens op www.veggiedeli.nl (.be), 100% plantaardige webshop!

Team Veggiedeli