100% Vegan shop
  Snelle levering
  Boven €100,- gratis levering
  Veilig en vertrouwd

Veggiedeli e-nieuws 16 november 2019

Veggiedeli e-nieuws

16 november 2019

 

Veggiedeli - 100% plantaardig - veggiedeli.nl - info@veggiedeli.nl

 

 

Deze maand bij Veggiedeli:

In deze nieuwsbrief vind je alle nieuwe producten van de afgelopen maand en de laatste informatie rondom acties en evenementen. Bekijk ook zeker al onze huidige aanbiedingen!

Kerst-assortiment & kerstpakketten


De koude maanden zijn weer aangebroken en dat betekent voorbereiden op de feestdagen! Het kerst-assortimentstaat weer vol vertrouwde en nieuwe lekkernijen die vanaf nu allemaal beschikbaar zijn! Zoek je een leuk presentje, kijk dan ook eens in de rubriek Boeken & accessoires!Ook voor plantaardige kerstpakketten ben je bij Veggiedeli aan het juiste adres. Want wat is er nou vervelender als veganist dan een goedbedoeld pakket te ontvangen vol dierlijkeproducten? Wil je dat dit jaar voorkomen, tip dan gauw je werkgever! De pakketten komen dit jaar in twee varianten: het basispakket en het luxe pakket. De pakketten worden door Veggiedeli samengesteld. Zijn er allergieën of andere dieetwensen dan kan hier uiteraard rekening mee worden gehouden.Starterskit Vegan Kaas maken

Veggiedeli lanceert in samenwerking met Vegetus een starterskit waarmee je super makkelijk zes soorten vegan ‘kaas’ kunt maken. De kit bevat alle ingrediënten waar je normaal gesproken moeilijk aan kunt komen, plus een mooi receptenboekje met duidelijke instructies, zodat je meteen aan de slag kunt.

Martine van Haperen van Vegetus heeft met zorg de recepten samengesteld en ingrediënten geselecteerd. Ook organiseert zij verschillende workshops om nog beter de kneepjes van het vak te leren. Hou de Facebookpagina van Vegetus of Veggiedeli in de gaten voor de locaties en data.Ambachtelijke Belgische chocolade van Loulou's Chocolate

De passie van Loulou's Chocolate is duidelijk: onweerstaanbare chocolade van de hoogste kwaliteit, natuurlijk zonder dierlijke ingrediënten. Deze chocolade wordt met veel zorg en aandacht handgemaakt. Trakteer een ander (of jezelf) eens op heerlijke Belgische Truffels & Pralines, of één van de andere topproducten. Nu in de rubriek Chocolade.


 
Trafo Handcooked Chips in verschillende smaken

Omdat er in veel soorten chips nog steeds vaak dierlijke ingrediënten worden gebruikt, vonden we het tijd worden om hierin meer plantaardige opties aan te bieden. De Handcooked Chips van Trafo bleken hiervoor uitstekend geschikt. Stevige, knapperige chips in de smaken Barbecue, Rozemarijn, Zout & Zwarte Peper en Sweet Chili zijn aan het assortiment toegevoegd. Bekijk alles hier.


Volg Veggiedeli nu op Instagram!

Ja, ook wij gaan eindelijk met de tijd mee! Veggiedeli heeft onlangs een Instagram-account aangemaakt en daar beginnen we nu actiever mee te worden. Heb jij iets lekkers gemaakt met onze producten? Plaats het dan zeker op Instagram en tag Veggiedeli, de leukste foto's en recepten zullen op onze pagina worden gedeeld. Oh, en vergeet ons natuurlijk niet te volgen want hier gaat heel veel lekkers worden gedeeld!Veggiedeli op Vegan Festival Hasselt

Zaterdag 23 november is het alweer tijd voor de eerste winterse Kerstmarkt van 2019. Veggiedeli zal dan namelijk van de partij zijn op Vegan Festival Hasselt: Winter Editie (België). Ervaar een gezellige sfeer met live muziek, leuke eettentjes, infostanden en productstanden. Wij staan er natuurlijk weer met onze 'kaasjes', worstjes en andere lekkernij. De entree is gratis. Kom je ook en wil je verzendkosten besparen op je bestelling, bestel dan uiterlijk donderdag 21 november met als verzendmethode 'Ophalen bij Veggiedeli'. Wij zullen het dan zaterdag meenemen. Heb je nog koelelementen van ons liggen, dan mogen die natuurlijk retour voor hergebruik. Tot dan!

------------------------

Bestelinformatie
Veggiedeli bestelt bij de leverancier meerdere keren per week.
Bestellingen arriveren meestal binnen 2 à 3 werkdagen bij de klant.
Altijd de laatste stand van zaken op: www.veggiedeli.nl/verzending-en-levering

Like en volg ons op Facebook (> 7100 likes, liken kan ook op www.veggiedeli.nl)
Volg ons nu ook op Instagram! (> 200 volgers)

Tot ziens op www.veggiedeli.nl (.be), 100% plantaardige webshop!

Team Veggiedeli