100% Vegan shop
  Snelle levering
  Boven €100,- gratis levering
  Veilig en vertrouwd

Veggiedeli e-nieuws 23 augustus 2019

Veggiedeli e-nieuws

23 augustus 2019


Veggiedeli - 100% plantaardig - veggiedeli.nl - info@veggiedeli.nl


 

 

Deze maand bij Veggiedeli:

In deze nieuwsbrief vind je alle nieuwe producten van de afgelopen maand en de laatste informatie rondom acties en evenementen. Bekijk ook zeker al onze huidige aanbiedingen!

Biologische, gefermenteerde cashewkaasjes van Happy Cashew!

 
Ja hoor, we hebben weer een nieuwe kaasvervanger in ons midden, en niet zomaar één. Maar liefst 10 varianten van het onweerstaanbare Happy Cashew (voorheen Happy Cheeze) zijn aan het assortiment toegevoegd. Eindelijk!

Naast de ideale vervanger voor parmezaan: Cashewsan, kunnen we nu genieten van gefermenteerde cashewkazen in klassieke variant, met wilde knoflook, blauwe fenegriek en gerookte paprika; gefermenteerde cashewroomkazen met Provencaalse kruiden, Griekse kruiden, paprika en specerijen en zelfs een korstje van dennenas. En alsof dat nog niet voldoende was, is hier als klap op de vuurpijl: dé vervanger voor camembert, met echte schimmelculturen!De producten van Happy Cashew bestaan voornamelijk uit biologische, fair trade cashewnoten. Ze worden verrijkt met specifieke bacterieculturen, waarna ze ongeveer 3 weken in speciale ruimten worden gefermenteerd. Dit geeft deze unieke delicatessen hun rijke, uitgesproken smaak. Dit zijn dé kaasvervangers voor een borrelplank, om je gasten en jezelf eens écht te verbazen en verwennen. 
 
Vlavorite kruidenmixen, rookzout en kala namak zijn terug en vernieuwd

De kruidenmixen van Vantastic Foods zijn vernieuwd! Marineer eenvoudig je eigen plantaardige döner of gyros met de speciale kruidenmixen, onze Soja reepjes zijn hiervoor zeer geschikt. Daarnaast is er weer een Italiaanse kruidenmix, en een mix met grillkruiden. Ook het rookzout en de kala namak zijn nu weer verkrijgbaar in vernieuwde verpakking.Veggiedeli op Vegenement Nijmegen!

Aankomende zondag staat het Kelfkensbos in Nijmegen helemaal in het teken van de veganistische leefstijl. Daar strijkt Vegenement namelijk neer met een breed scala aan foodtrucks, dierenrechtenorganisaties, en verschillende kramen met van alles op het gebied van veganisme, van kleding tot voedingsmiddelen. Wij zijn ook weer van de partij, dus mocht je zondag niets te doen hebben, kom dan zeker naar Nijmegen en maak kennis met onze nieuwe 'kaasjes'! Het zal warm worden dus neem voor de zekerheid een koeltas mee.


------------------------

Bestelinformatie
Veggiedeli bestelt bij de leverancier meerdere keren per week.
Bestellingen arriveren meestal binnen 2 à 3 werkdagen bij de klant.
Altijd de laatste stand van zaken op: www.veggiedeli.nl/verzending-en-levering

Like en volg ons op Facebook (> 6200 likes, liken kan ook op www.veggiedeli.nl)

Tot ziens op www.veggiedeli.nl (.be), 100% plantaardige webshop!

Team Veggiedeli