Veggiedeli e-nieuws 25 september 2018

 

Veggiedeli e-nieuws

 

25 september 2018


Veggiedeli - 100% plantaardig - veggiedeli.nl - veggiedeli.be - info@veggiedeli.nl

 

Deze maand bij Veggiedeli:

In deze nieuwsbrief vindt je, zoals je van ons gewend bent, alle nieuwe producten in ons assortiment en de laatste nieuwtjes rondom acties en evenementen.

Nieuwe producten van VEGO chocolade

Jawel, de plantaardige chocolade-legende VEGO komt met 2 nieuwe artikelen: een smeerbare variant van de welbekende VEGO Chocoreep, deze crunchy chocopasta is heerlijk voor op toastjes, brood of verwerkt in taarten en desserts. En de Vegolino hazelnoot pralines zijn de perfecte traktatie voor je gasten en jezelf. De producten van VEGO zijn naast plantaardig ook glutenvrij, biologisch en Fairtrade.


Belgische chocolade truffels van Belvas

Nog meer goed nieuws voor de chocolade-liefhebbers: eindelijk zijn de luxe biologische chocolaatjes van Belvas bij ons verkrijgbaar, in maar liefst 4 varianten: Hazelnoot Truffels, Flaked Truffels Puur (72%), Cacao Hartjes en Brut de Noir (82%). Ideaal om te geven, heerlijk om te krijgen. Zeer geschikt voor de feestdagen!


Vantastic Foods Schakalode repen vernieuwd

September lijkt wel de maand van de chocolade bij Veggiedeli! Vantastic Foods vernieuwd de onweerstaanbare originele Schakalode repen ‘melk’ en wit, en komt daarnaast met een aantal nieuwe varianten: Cacaonibs, Monsters, Aardbei (wit) en Aardbei Cornflakes (wit). Om je vingers bij af te likken!
 
Biologische linzenchips en salsadip van Trafo
 
Het reeds bekende chips-assortiment van Trafo wordt aangevuld met 2 nieuwe varianten linzenchips: Zeezout en Arabian Spices. Daarnaast is er nu ook een milde Salsa van Trafo te bestellen, laag in vet en zout, verantwoordelijk dippen dus! Deze producten zijn biologisch en gegarandeerd vrij van gluten en noten.


Schlagfix Mascarpone ‘room’

Een ware nieuwe aanwinst in plantaardig roomland: de Mascarpone ‘room’ van Schlagfix! Ideaal voor het bereiden van desserts als tiramisu, cheesecake en mousse!

 
Biologische ei-vrije mayonaise van Machandel

Het barbeque seizoen is dan wel voorbij, maar voor nieuwe veganistische condimenten en sausjes is het nooit te laat. Probeer eens de nieuwe biologische mayonaise van Machandel! Naast plantaardig ook vrij van gluten, noten, soja en lupine, en slechts €2,19 voor een pot van 235 gram.


Deze maand in de aanbieding

Een aantal toppers van SoFree en Plamil zijn vanaf nu tijdelijk in de aanbieding: de Chocopasta 'Melk' en de Engelse Classic Mayo in knijpfles! Deze actie loopt tot eind oktober. Daarnaast zit er een flinke korting op de overige waterijsjes van La Finestra Sul Cielo, en zijn er nog vele andere aanbiedingen in verband met houdbaarheidsdata. Sla nu hier je slag!

Veggiedeli op Veganes Festival Kleve!

Komende zaterdag (29 september) staat Veggiedeli als exposant op het Veganes Festival Kleve (Duitsland), vlak over de grens bij Nijmegen. Hier zullen verschillende producten te proeven en te koop zijn zoals kaasjes, worst, sausjes, chocolade en meer! Wil je van tevoren een bestelling plaatsen en daar kosteloos afhalen? Geef het even door via de mail, dan nemen we het mee en krijg je er een lekker extraatje bij!


------------------------

Bestelinformatie
Veggiedeli bestelt bij de groothandel meerdere keren per week.
Bestellingen arriveren meestal binnen 2 à 3 werkdagen bij de klant. Als producten bij ons op voorraad zijn, kan direct verstuurd worden.
Altijd de laatste stand van zaken op: www.veggiedeli.nl/verzending-en-levering

Like en volg ons op Facebook (> 3900 likes, liken kan ook op www.veggiedeli.nl)
http://​www.facebook.com/pages/Veggiedeli/204330913038940
En Twitter: www.twitter.com/veggiedeli

Tot ziens op www.veggiedeli.nl (.be), 100% plantaardige webshop!

Team Veggiedeli