Veggiedeli e-nieuws 26 november 2018


Veggiedeli e-nieuws


26 november 2018


Veggiedeli - 100% plantaardig - veggiedeli.nl - info@veggiedeli.nl


 

Deze maand bij Veggiedeli:

In deze nieuwsbrief vind je alle nieuwe producten van de maand november en de laatste informatie rondom acties en evenementen.

Kerst-assortiment & kerstpakketten

De laatste maand van het jaar breekt weer aan en dat betekent dat alles weer in het teken staat van Kerst! Wil jij met de feestdagen ook lekker kunnen genieten van heerlijke (plantaardige) Kerst-lekkernijen, wees er dan snel bij want op=op. De Kerstpakketten kunnen tot en met zondag 9 december worden besteld en zullen uiterlijk in de week daarop worden verzonden.

 
Nieuw in november:

Traditionele koekjes van Coppenrath Vegan Bakery

Wie houdt er nou niet van een lekker koekje op z'n tijd? De Duitse familie-bakkerij Coppenrath Vegan Bakery maakt heerlijke plantaardige versies van traditionele koekjes! In de rubriek Koek, cake & gebak vind je nu 5 varianten van dit merk: Sprits, Cookies 'n Cream, Coconut Clouds, City Tour Vanilla en City Tour Caramel.


Gevulde wafelrolletjes van Clarana


Ook bij de bakkerij van Clarana hebben ze niet stil gezeten, probeer eens de nieuwe wafelrolletjes, met cacaocremevulling of hazelnootcremevulling.


Zoete lekkernijen van Vantastic Foods en Kuhbonbon

De voorraad van de Goody Good Stuff snoepjes is er nu echt doorheen en omdat ze niet meer geproduceerd worden was het hoog tijd om nieuwe snoep te introduceren. Vantastic Foods maakt heerlijke gummiebeertjes in zowel vruchtensmaken als een cola-mix. Daarnaast zijn de karameltoffees van Kuhbonbon toegevoegd aan het snoepassortimentVega!Vega - Vegan Lifestyle Magazine


Vega!Vega is een uniek glossy tijdschrift in Nederland en uiteraard helemaal veganistisch. Het staat vol met interviews, columns, artikelen, winacties, recepten, beauty- en lifestyle tips en andere inspiratie, alles op het gebied van veganisme. De bedoeling van dit magazine is dat het fijn is voor veganisten, maar ook geschikt is voor alle andere mensen, die geïnteresseerd zijn in de veganistische levensstijl en op deze manier laagdrempelig de juiste informatie kunnen lezen en op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes.


Veggiedeli op de Vegan Kerstmarkt in Groningen

23 december vindt de allereerste Vegan Kerstmarkt van het Noorden plaats in/bij venue EM2 in Groningen. Het wordt georganiseerd door The Green Shift, een non-profit organisatie die mensen wil stimuleren om groenere keuzes te maken. Dé gelegenheid om last-minute Kerstcadeaus te scoren onder het genot van heerlijke vegan hapjes en sfeervolle livemuziek. De toegang is gratis. Veggiedeli zal aanwezig zijn met verschillende kaas- en vleesvervangers en lekkere kersthapjes.

Verzending en levering rond de feestdagen

Veggiedeli zal met de feestdagen bijna 2 weken dicht zijn. Wil je je bestelling graag vóór Kerst binnen hebben, bestel dan uiterlijk woensdag 19 december. Bestellingen die daarna binnen komen zullen pas in het nieuwe jaar worden verzonden (vanaf woensdag 2 januari).

------------------------

Bestelinformatie
Veggiedeli bestelt bij de groothandel meerdere keren per week.
Bestellingen arriveren meestal binnen 2 à 3 werkdagen bij de klant. Als producten bij ons op voorraad zijn, kan direct verstuurd worden.
Altijd de laatste stand van zaken op: www.veggiedeli.nl/verzending-en-levering

Like en volg ons op Facebook (> 4000 likes, liken kan ook op www.veggiedeli.nl)

Tot ziens op www.veggiedeli.nl (.be), 100% plantaardige webshop!

Team Veggiedeli