Veggiedeli e-nieuws 28 februari 2019

Veggiedeli e-nieuws

28 februari 2018


Veggiedeli - 100% plantaardig - veggiedeli.nl - info@veggiedeli.nl

 

 

Deze maand bij Veggiedeli:

In deze nieuwsbrief vind je alle nieuwe producten van de maand februari en de laatste informatie rondom acties en evenementen.Vantastic Foods Schakalode - chocolinzen en kinder-reepjes

Het is weer tijd voor nieuwe chocoladeproducten van Vantastic Foods. De Schakalode Monsters zijn een heerlijk alternatief voor M&M's of Smarties, en de Schakalotta Chocoreepjes zijn te vergelijken met de oude vertrouwde Kinder-reepjes, maar dan diervriendelijk.

Rapunzel Bionella - dé vegan Nutella


Op aanvraag is hier dan eindelijk Rapunzel's Bionella, hét plantaardige alternatief voor Nutella. Heerlijk op brood, crackers of verwerkt in een dessert.
Nieuwe Callowfit saus: Mayo Style

Callowfit komt weer met een nieuwe variant in het al rijke assortiment van vet- en suikervrije sauzen: de Mayo Style.
Van Brigitte - handgemaakte delicatessen


Van Brigitte zijn unieke, smaakvolle huis- en handgemaakte delicatessen. Van Brigitte neemt je mee op een wereldse, kleurrijke fruit- en groentenreis, waarbij je keer op keer verrast wordt door een nieuwe smaaksensatie. Proef en beleef maar liefst 7 soorten sambal en 3 confitures. Nu te vinden in de rubriek Nieuw.
Kookboek No Milky Way 2 - vegan lunch

Na het succesvolle kookboek van Stijn de Kock en Elke Aerts, No Milky Way, is er nu een deel 2! In dit boek vind je de lekkerste vegan recepten voor salades, brood, soepen, spreads en warme lunchgerechten. Eenvoudige recepten met natuurlijke ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn, en praktische tips over alternatieven voor o.a. suiker en soja.
Veggiedeli op VeggieWorld en Fairly Vegan Fair


Maart wordt een drukke maand voor Veggiedeli, we staan maar liefst 2 keer op een beurs/markt. Zaterdag 9 en zondag 10 maart zijn we weer van de partij op VeggieWorld in de jaarbeurs in Utrecht. Twee weken later op zondag 24 maart kun je onze stand bezoeken op de eerste vegan beurs van het Belgische Limburg, op de Fairly Vegan Fair in Leopoldsburg.


Ga je naar één van deze evenementen en heb je toevallig nog koelpacks van ons over, lever ze dan gerust bij ons in, dan zullen ze worden hergebruikt.

------------------------

Bestelinformatie
Veggiedeli bestelt bij de groothandel meerdere keren per week.
Bestellingen arriveren meestal binnen 2 à 3 werkdagen bij de klant. Als producten bij ons op voorraad zijn, kan direct verstuurd worden.
Altijd de laatste stand van zaken op: www.veggiedeli.nl/verzending-en-levering

Like en volg ons op Facebook (> 4000 likes, liken kan ook op www.veggiedeli.nl)

Tot ziens op www.veggiedeli.nl (.be), 100% plantaardige webshop!

Team Veggiedeli