Plantaardig IJsplezier - ijs en sorbets (e-book)

Stijn de Kock
Stijn de Kock Plantaardig IJsplezier - ijs en sorbets (e-book)
  • Stijn de Kock Plantaardig IJsplezier - ijs en sorbets (e-book)
  • Stijn de Kock Plantaardig IJsplezier - ijs en sorbets (e-book)
  • Stijn de Kock Plantaardig IJsplezier - ijs en sorbets (e-book)
  • Stijn de Kock Plantaardig IJsplezier - ijs en sorbets (e-book)
  • Stijn de Kock Plantaardig IJsplezier - ijs en sorbets (e-book)
  • Stijn de Kock Plantaardig IJsplezier - ijs en sorbets (e-book)
Share |
€ 12,-
  
E-book Plantaardig IJsplezier van Stijn de Kock. Ontdek hoe je zelf heerlijk 100% plantaardig roomijs, yoghurtijs en sorbet kan maken! Immers, veel keus in de winkel is er (nog) niet.
Zeer smakelijk vormgegeven digitaal boek van 84 pagina's met eenvoudige recepten en prachtige foto's die je doen watertanden. Voor iedereen die van ijs houdt: plantaardige eters, roomijsliefhebbers en diegenen met een lactosevrij dieet. Maar ook voor ijssalonhouders die hun assortiment willen aanpassen op de groter wordende vraag naar plantaardig ijs.

Volgens de auteur is ijs maken bijzonder makkelijk, met een uitstekend resultaat!
• 30 heerlijke recepten voor roomijs op basis van allerlei soorten plantaardige melk (soja, amandel, kokos, ...) Minstens zo lekker als regulier vers ijs.
• IJs op basis van plantaardige yoghurt en op basis van banaan!
• Basissmaken zoals vanille, chocolade en mokka, maar ook rum-rozijnen, gezouten karamel, kersen-amandelen, ....
• Sorbets met kiwi, fruitbier, mojito, ...
• Eenvoudige recepten met zo min mogelijk en makkelijk te verkrijgen ingrediënten
• Recepten die altijd lukken
• Hoe je ook zonder ijsmachine de lekkerste ijsjes maakt (al is dat iets arbeidsintensiever)

E-book bestellen - zo werkt het:
Plaats het e-book in je winkelwagen. Als je bestelling betaald is, ontvang je het e-book zo spoedig mogelijk op je e-mailadres. Als bonus krijg je tevens de printbare en inktbesparende versie.

NB:
De suikers in de recepten zijn te vervangen door gezonde(re) suikers zoals agavesiroop. Uiteraard zal de uiteindelijke smaak en textuur er enigszins door veranderen, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is.
Als je geen soja(melk) kunt of wilt gebruiken, vervang je deze door plantaardige melk op basis van bijvoorbeeld amandel, hazelnoot en kokos. Rijstmelk is wat minder ideaal, vanwege het lagere vetgehalte.