100% Vegan shop
  Snelle levering
  Boven €100,- gratis levering
  Veilig en vertrouwd

Gemengde Granen & Vruchten BIO 400g

Bébé Mandorle
Bébé Mandorle Gemengde Granen & Vruchten BIO 400g
Gemengde Granen & Vruchten BIO 400g
Bébé Mandorle
€ 11,99

Deze kinderbereiding op basis van biologische granen en fruit en bereid met rijst, gierst en boekweit is een aanvulling op het Bébé Mandorle assortiment. Met appel en banaan en verrijkt met de algen lithothamne en spiruline voor aanvullende natuurlijke voedingsmiddelen. Overeenkomstig de geldende reglementering zoals bepaald in de Europese richtlijn CE 2006/125.

Glutenvrij, melkvrij, geschikt voor de voeding van gezonde zuigelingen en jonge kinderen. Bestemd voor gebruik tijdens de zuigperiode van zuigelingen en als voedingssupplement voor jonge kinderen en/of met het zicht op het progressief overschakelen naar een normale voeding. Kan niet worden gebruikt als vervanger voor moedermelk tijdens de eerste levensmaanden. Op basis van voorgebakken granen, kan zonder te worden gekookt aan de zuigfles of het papje worden toegevoegd.

Bébé Mandorle Gemengde Granen & Vruchten is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.

BEREIDING:

In de zuigfles: voeg de hoeveelheid granen vermeld in de tabel hieronder toe naargelang de hoeveelheid moedermelk op opvolgbereiding. Krachtig op en neer en in cirkels schudden tot het poeder is opgelost.
Met de lepel: voeg de hoeveelheid granen vermeld in de tabel hieronder toe naargelang de hoeveelheid moedermelk of opvolgbereiding. Goed roeren tot een homogene textuur wordt bekomen.

Leeftijd baby In de zuigfles Met de lepel
Doseringen Moeder- of opvolgmelk Doseringen Moeder- of opvolgmelk
6 - 8 maanden 2 210 ml 3 210 ml
8+ maanden 3 240 - 300 ml 4 240 ml

De hoeveelheden zijn indicatief. Verzorgend personeel kan de aanbevelingen indien nodig aanpassen in functie van de specifieke behoeften van het kind.

GECONCENTREERD FRUITPOEDER
- 1 kg banaanpoeder wordt bereid met 4 kg verse bananen
- 1 kg appelpoeder wordt bereid met 6 kg verse appelen

BELANGRIJKE AANBEVELINGEN:
- Volg de instructies voor de bereiding op.
- Bewaar de resten niet en leef, voor en na gebruik, de hygiënevoorschriften na.
- Deze graanbereiding kan enkel worden bereid met melk of andere vloeibare voedingsmiddelen geschikt voor zuigelingen of jonge kinderen.

Inhoud: 400g

Ingrediënten:
Voorgebakken meel* (82%) (rijst*, gierst*, boekweit*), fruitpoeder* (11%) (banaan* (8%), appel* (3%), rijstsiroop*, zeealg lithothamne (Lithothamnium calcareum), spirulina*,  Thiamine (vitamine B1) (* = uit gecontroleerde biologische teelt)

Allergie-informatie:

- Glutenvrij
- Melkvrij

Voedingswaarde per 100g:
Energie 1463 kJ / 350 kcal, eiwit 9,4g, koolhydraten 69g, vet 3,5g, zout 0,032g

Andere klanten kochten ook