100% Vegan shop
  Snelle levering
  Boven €100,- gratis levering
  Veilig en vertrouwd

Mijn Eerste Granen BIO 400g

Bébé Mandorle
Bébé Mandorle Mijn eerste granen BIO 400g
Mijn Eerste Granen BIO 400g
Bébé Mandorle
€ 9,99
Niet op voorraad

Deze kinderbereiding op basis van biologische granen en bereid met rijst en gierst is een aanvulling op het Bébé Mandorle assortiment. Verrijkt met de alg lithothamne voor aanvullende natuurlijke voedingsmiddelen. Overeenkomstig de geldende reglementering zoals bepaald in de Europese richtlijn CE 2006/125.

Glutenvrij, melkvrij, zonder toegevoegde suikers, geschikt voor de voeding van gezonde zuigelingen en jonge kinderen. Bestemd voor gebruik tijdens de zuigperiode van zuigelingen en als voedingssupplement voor jonge kinderen en/of met het zicht op het progressief overschakelen naar een normale voeding. Kan niet worden gebruikt als vervanger voor moedermelk tijdens de eerste levensmaanden. Op basis van voorgebakken granen, kan zonder te worden gekookt aan de zuigfles of het papje worden toegevoegd.

Bébé Mandorle Mijn Eerste Granen is geschikt voor baby's vanaf 4 maanden.

BEREIDING:

In de zuigfles: voeg de hoeveelheid granen vermeld in de tabel hieronder toe naargelang de hoeveelheid moedermelk of opvolgbereiding. Krachtig op en neer en in cirkels schudden tot het poeder is opgelost.
Met de lepel: voeg de hoeveelheid granen vermeld in de tabel hieronder toe naargelang de hoeveelheid moedermelk en de opvolgbereiding. Goed roeren tot een homogene textuur wordt bekomen.

Leeftijd baby In de zuigfles Met de lepel
Doseringen Moeder- of opvolgmelk Doseringen Moeder- of opvolgmelk
6 - 8 maanden 2 210 ml 3 210 ml
8+ maanden 3 240 - 300 ml 4 240 ml

De hoeveelheden zijn indicatief. Verzorgend personeel kan de aanbevelingen indien nodig aanpassen in functie van de specifieke behoeften van het kind.

BELANGRIJKE AANBEVELINGEN:
- Volg de instructies voor de bereiding op.
- Bewaar de resten niet en leef, voor en na gebruik, de hygiënevoorschriften na.
- Deze graanbereiding kan enkel worden bereid met melk of andere vloeibare voedingsmiddelen geschikt voor zuigelingen of jonge kinderen.

Inhoud: 400g

Ingrediënten:
Voorgebakken meel* (96%) (rijst*, gierst*), rijstsiroop*, zeealg lithothamne (Lithothamnium calcareum), verdikkingsmiddel: johannesbrood*,  Thiamine (vitamine B1) (* = uit gecontroleerde biologische teelt)

Allergie-informatie:

- Glutenvrij
- Melkvrij

Voedingswaarde per 100g:
Energie 1413 kJ / 338 kcal, eiwit 7,6g, koolhydraten 70g, vet 2,6g, zout 0,02g

Andere klanten kochten ook