100% Vegan shop
  Snelle levering
  Boven €100,- gratis levering
  Veilig en vertrouwd

Piepmuis op bezoek bij Anna de koe

Tiara Portier
Tiara Portier Piepmuis op bezoek bij Anna de koe
Piepmuis op bezoek bij Anna de koe
Tiara Portier
€ 19,95

Vind jij het ook lastig om aan je (klein)kind, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje uit te leggen waarom je geen melkproducten gebruikt? Kinderboek ‘Piepmuis op bezoek bij Anna de koe’ legt op een vriendelijke manier uit waar melk vandaan komt. Het gaat over liefdevolle keuzes maken, is educatief en praktisch. Per verkocht boek doneren we een bedrag aan Stichting Melief - Animal Sanctuary.

Anna de koe is drachtig en Piepmuis gaat bij haar op bezoek. Zou het kalfje al geboren zijn? Als Piepmuis bij Anna aankomt, is zij heel verdrietig. Haar kalfje is weg. Piepmuis doet er alles aan om Anna weer blij te maken. Hoe loopt het af met Anna de koe en haar kalfje Herman? En hoe kan jij helpen?

De avonturen van Piepmuis
De avonturen van Piepmuis: prentenboeken met een missie. Namelijk: een wereld waarin de mens in harmonie leeft met dier en natuur. Educatief, realistisch, kindvriendelijk en praktisch. Dat zijn de kernwaarden van De avonturen van Piepmuis. Piepmuis op bezoek bij Anna de koe is het eerste kinderboek dat we uitgaven!

Het milieuvriendelijkste prentenboek van Nederland!
Waterloos offset gedrukt met de schoonste bio-inkten ter wereld (cradle to cradle gecertificeerd) en op 100% gerecycled papier.

• Hardcover
• 40 full colour geïllustreerde pagina’s
• Afmeting: 24,5 x 24,5 x 0,9 centimeter
• ISBN: 978-90-829208-0-2

Bedacht en geschreven door Tiara Portier
met illustraties van Niki Mens
Fotografie: Roxanne Letterie

Andere klanten kochten ook