Zalmfilet 300g

Vantastic Foods
Vantastic Foods Zalmfilet 300g
  • Vantastic Foods Zalmfilet 300g
  • Drieluik van zalm (onderdeel)
  • Vantastic Foods Zalmfilet 300g
Share |
€ 6,29
  
Recept: Drieluik van zalm
______________________________________

Een heerlijk stuk 'zalmfilet' zonder zalm. Smaakt voortreffelijk met een snufje zeezout. Vel eromheen laten zitten, want dit zorgt mede voor de zilte zeebeleving! Mootjes snijden en bakken in (citroen)boter of olie, met peterselie-aardappelen, of in de lasagne. Ook voor zalmsalade op brood, met mayonaise. Maakt van elk gerecht een feestje en houdt de zeeën gezond!

Met de innovaties van Vantastic Foods komt er een verscheidenheid van 'vlees' en 'vis' op je bord! De producten lijken sterk op de dierlijke varianten. Ze worden gekenmerkt door de authentieke smaak, 'bedrieglijk' uiterlijk en uitstekende consistentie. Op basis van soja- en/of tarwe eiwit zijn het zonder uitzondering componenten voor smakelijke gerechten en zorgen zij voor de benodigde eiwitten.
Vantastic Foods gebruikt geen gen-tech ingrediënten en geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

* In de warmere maanden eventueel bestellen met onze koelverpakking.

Inhoud: 300g

Ingrediënten:
Soja-eiwit (35%), tarwe-eiwit (35%),
water, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout, suiker), maïszetmeel, suiker, zout, gist, peper, zeewier, verdikkingsmiddel, antioxidant, kleurstof: ijzeroxide

Allergie-informatie:
Dit product bevat tarwe(gluten), soja en gist.

 

Voedingswaarde per 100g
energie 1072 kJ / 256 kcal
vetten 17,0g
waarvan verzadigd 2,8g
koolhydraten 10,0g
waarvan suikers 2,4g
eiwitten 16,0g
zout 1,3g