Eendenborstfilet 500g

Vantastic Foods
Vantastic Foods Eendenborstfilet 500g
  • Vantastic Foods Eendenborstfilet 500g
  • Vantastic Foods Eendenborstfilet 500g
  • Vantastic Foods Eendenborstfilet 500g
  • Eend met rum-appel en gecarameliseerde walnoot
  • Message de France met Eend
Share |
€ 6,99
Niet op voorraad
Recept: Eend met rumappel en gecarameliseerde walnoot, Message de France
______________________________________

Deze eendenborst is natuurlijk geheel plantaardig, gemaakt van tarwe-eiwitten. Panklaar, voorgekookt en heerlijk subtiel gekruid. Grote verpakking, genoeg voor 3-5 personen.

Toen wij zelf voor het eerst dit product bestelden, heeft het lang in de koelkast gelegen. Nadat we ons er dan toch aan gewaagd hadden, waren we om! De smaak is met geen ander Vantastic Foods product te vergelijken en moeilijk uit te leggen. Iets zoetig, en uitermate geschikt voor de barbecue: door de filets in te oliën en aan beide kanten te grillen, wordt het vel knapperig tot diep in de groeven en komt de gelaagde structuur uitstekend tot zijn recht!

Met de innovaties van Vantastic Foods komt er een verscheidenheid van 'vlees' en 'vis' op je bord! De producten lijken sterk op de dierlijke varianten. Ze worden gekenmerkt door de authentieke smaak, 'bedrieglijk' uiterlijk en uitstekende consistentie. Op basis van soja- en/of tarwe-eiwit zijn het zonder uitzondering componenten voor smakelijke gerechten en zorgen zij voor de benodigde eiwitten.
Vantastic Foods gebruikt geen gen-tech ingrediënten en geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
Vantastic Foods producten zijn over het algemeen geschikt voor invriezen.

* In de warmere maanden eventueel bestellen met onze koelverpakking.

Inhoud: 500g

Ingrediënten:

Tarwegluten (92%), tarwezetmeel*, sojasaus (sojabonen, zout, suiker), suiker, zout, specerijen, gehydroliseert soja-eiwit

Allergie-informatie:
Dit product bevat tarwe(gluten) en soja.

 

Voedingswaarde per 100g
energie 594 kJ / 142 kcal
vetten 3,0g
waarvan verzadigd 1,0g
koolhydraten 10,0g
waarvan suikers 1,0g
eiwitten 20,0g
zout 1,5g