100% Vegan shop
  Snelle levering
  Boven €100,- gratis levering
  Veilig en vertrouwd

Over Veggiedeli

Of je nu vlees eet, vegetarisch of helemaal plantaardig, Veggiedeli levert de beste en lekkerste 100% plantaardige producten bij jou thuis af!


Veggiedeli

Ik, Jelle, nam per 1 oktober 2015 Veggiedeli over. Ik vind het belangrijk dat er een ruim aanbod aan veganistische/plantaardige producten in Nederland en België beschikbaar is. Omdat ze over de grens op dit gebied op ons voor lopen, importeren we producten uit Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Schotland en de VS!

Naast het verzenden van de pakketten zal ik blijven proberen de website aantrekkelijker te maken met nieuwe producten, meer product- en receptfoto's, uitgebreidere informatie en functionaliteitsverbetering.

Motivatie
Onze belangrijkste motivatie heeft te maken met de dieren. Alle dieren verdienen de vrijheid zoals wij die ook voor onszelf wensen. Daarnaast zijn de aspecten milieu, gezondheid van mens en planeet en betere wereldvoedselverdeling extra motivaties.

Juist ook voor vleeseters!
Behalve klanten bedienen die al (min of meer) plantaardig leven, laten we graag aan vleeseters zien dat je niets hoeft te missen. Veggiedeli's internationale producten zijn niet te vergelijken met die uit de supermarkt. Traditionele gerechten kunnen op eenvoudige en soms spectaculaire wijze gemaakt worden met de producten van Veggiedeli! Daarbij letten we op smaak, uiterlijk en structuur/bite. Verrassend!

Plantaardige evolutie
Ons enthousiasme komt voort uit een diepgeworteld ethisch besef. De tijd is rijp voor een plantaardige evolutie, waar mens, dier en milieu de vruchten van zullen plukken. Al onze producten zijn gentechvrij en 100% plantaardig!
 

Als je vragen / opmerkingen / ideeën hebt over de website, Veggiedeli of haar producten, mail dan naar info@veggiedeli.nl.

 

Samen op weg naar een mooiere wereld! Eet smakelijk!

Veggiedeli
Aangepast 02-04-2018

 


Studiofotografie: Paul R. Kock

(eigen gerechten en diverse foto's bovenaan de pagina's)