Veggiedeli's Kerstspecial

2013

Verras je familie en vrienden met deze heerlijke exclusieve 100% plantaardige vlees- en vis-Kerstgerechten! Voor een extra vredige Kerst, en nét echt.
Fotografie: Paul Kock

   
Voorgerecht of bijgerecht: Eend met rumappel en gecarameliseerde walnoot.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
 





















 
Voorgerecht, bijgerecht, amuse of snack: Tonijn bitterballen.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
 





















 
Voorgerecht of bijgerecht: Drieluik van zalm.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
  






















 
Voorgerecht of bijgerecht: Hartige vleeslollies.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
  
 



















 
Hoofdgerecht: Braadrol Deluxe.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
  
 



















 
Hoofdgerecht: Boeuf Bourguignon.
Door Martien.