Veggiedeli's Kerstspecial
2013
Verras je familie en vrienden met deze heerlijke exclusieve 100% plantaardige vlees- en vis-Kerstgerechten! Voor een extra vredige Kerst, en nét echt.
Fotografie: Paul Kock
Voorgerecht of bijgerecht: Eend met rumappel en gecarameliseerde walnoot.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
Voorgerecht, bijgerecht, amuse of snack:
Tonijn bitterballen.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
Voorgerecht of bijgerecht:
Drieluik van zalm.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
Voorgerecht of bijgerecht:
Hartige vleeslollies.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
Hoofdgerecht:
Braadrol Deluxe.
Exclusief voor Veggiedeli door kok Mitch Henger.
Hoofdgerecht:
Boeuf Bourguignon.
Door Martien.