Tortellini met champignons BIO 250g
Kenmerken
Biologisch
Lupinevrij
Mosterdvrij
Palmolie-vrij
Pinda- en Notenvrij
Selderijvrij
Sesamvrij
Sulfietvrij
Heerlijke biologische tortellini pasta met een vulling van champignons. Combineer deze pasta met diverse groenten en/of salade en eventueel Italiaanse kruiden en tomaten(saus).
Lang houdbaar buiten de koeling en in enkele minuten gekookt.
Inhoud: 250g
Ingrediënten:
Deeg: durum tarwegriesmeel*, water
Vulling (26%): paneermeel* (zacht tarwemeel*, gist*), champignons* (30%), aardappelvlokken*, ui*, zonnebloemolie*, zeezout, emulgator: sojalecithine*, knoflook*, peper* (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Lang houdbaar buiten de koeling en in enkele minuten gekookt.
Inhoud: 250g
Ingrediënten:
Deeg: durum tarwegriesmeel*, water
Vulling (26%): paneermeel* (zacht tarwemeel*, gist*), champignons* (30%), aardappelvlokken*, ui*, zonnebloemolie*, zeezout, emulgator: sojalecithine*, knoflook*, peper* (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kj) | 1245 kJ |
Energie (Kcal) | 295 kcal |
Vetten | 4,1 gram |
• Waarvan verzadigd | 1,6 gram |
Koolhydraten | 53,0 gram |
• Waarvan suikers | 0,97 gram |
Eiwitten | 8,1 gram |
Zout | 0,98 gram |