Heerlijke monchoutaart in een handomdraai. Simpel te bereiden, met plantaardige yoghurt, kwark of vla. Variëren is ook mogelijk met vruchten. Slechts 15 minuten voorbereiden en dan 2 uur laten opstijven in de koelkast. Liever een krokante bodem? Dan kun je de taart nog ongeveer 13 minuten laten bakken in de oven.
Deze biologische taart-mix is glutenvrij!
Inhoud: 365g
Ingrediënten:
Havermeel* (glutenvrij), ruwe rietsuiker*, rijstzetmeel*, maiszetmeel*, vetarme cacao*, steenzout, vanille* (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Deze biologische taart-mix is glutenvrij!
Inhoud: 365g
Ingrediënten:
Havermeel* (glutenvrij), ruwe rietsuiker*, rijstzetmeel*, maiszetmeel*, vetarme cacao*, steenzout, vanille* (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kj) | 1578 kJ |
Energie (Kcal) | 372 kcal |
Vetten | 2,7 gram |
• Waarvan verzadigd | 0,6 gram |
Koolhydraten | 80,0 gram |
• Waarvan suikers | 35,0 gram |
Eiwitten | 5,2 gram |
Zout | 0,07 gram |