Mozzavella BIO 250g
Kenmerken
Biologisch
Lupinevrij
Mosterdvrij
Palmolie-vrij
Selderijvrij
Sesamvrij
Sojavrij
Sulfietvrij
Tarwe- en Glutenvrij
Met deze vegan mozzarella kun je alle kanten op! Het is gemaakt op basis van amandel- en haverdrink en is, net zoals traditionele mozzarella, gemaakt met microbiologisch stremsel. Daarom lijkt het qua smaak en structuur zeker op de traditionele mozzarella. Het is lekker smeuïg en ook smeltbaar, waardoor het niet alleen in salades of op brood, maar ook op pizza en ovenschotels kan gebruikt worden.
Inhoud: 250g
Ingrediënten:
Amandelbereiding* (76%) (water, amandelmeel* (10,5%)), haverbereiding* (10%) (water, havermout* (glutenvrij) (1%)), raapzaadolie*, rijstmeel*, zout, verdikkingsmiddel: agar, natriumalginaat (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Inhoud: 250g
Ingrediënten:
Amandelbereiding* (76%) (water, amandelmeel* (10,5%)), haverbereiding* (10%) (water, havermout* (glutenvrij) (1%)), raapzaadolie*, rijstmeel*, zout, verdikkingsmiddel: agar, natriumalginaat (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kj) | 590 kJ |
Energie (Kcal) | 142 kcal |
Vetten | 12,0 gram |
• Waarvan verzadigd | 1,0 gram |
Koolhydraten | 6,0 gram |
Eiwitten | 1,9 gram |
Zout | 1,0 gram |