Shiro Miso BIO 250g
Kenmerken
Biologisch
Lupinevrij
Mosterdvrij
Palmolie-vrij
Pinda- en Notenvrij
Selderijvrij
Sesamvrij
Sulfietvrij
Tarwe- en Glutenvrij
De smaak van deze jonge miso is licht en mild. Deze miso wordt volgens een ander proces vervaardigd dan de andere miso-soorten: men gebruikt rijst, koji (een fermentatie-starter), sojabonen, rijst en zeezout. Omdat de bereiding aanzienlijk meer koji bevat en minder zout, bedraagt de natuurlijke fermentatietijd slechts 2 - 8 weken. Na deze periode is de miso volledig gerijpt. Gebruik de miso in de soep of ter verfijning van gerechten die anders met room of melkproducten bereid worden.
Deze gefermenteerde sojabonenpasta geeft vegan kazen een gerijpte smaak zoals van oude kaas. Het is ook een populair ingrediënt voor japanse gerechten, zoals miso soep.
Inhoud: 250g
Ingrediënten:
Rijst*, water, sojabonen*, zeezout, koji (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Deze gefermenteerde sojabonenpasta geeft vegan kazen een gerijpte smaak zoals van oude kaas. Het is ook een populair ingrediënt voor japanse gerechten, zoals miso soep.
Inhoud: 250g
Ingrediënten:
Rijst*, water, sojabonen*, zeezout, koji (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kj) | 745 kJ |
Energie (Kcal) | 177 kcal |
Vetten | 4,4 gram |
• Waarvan verzadigd | 0,6 gram |
Koolhydraten | 20,2 gram |
• Waarvan suikers | 17,2 gram |
Eiwitten | 10,9 gram |
Zout | 5,5 gram |