Tempeh BIO 450g
Kenmerken
Biologisch
Lupinevrij
Mosterdvrij
Palmolie-vrij
Pinda- en Notenvrij
Selderijvrij
Sesamvrij
Sojavrij
Sulfietvrij
Tarwe- en Glutenvrij
Tempeh is een ideale vleesvervanger in allerlei gerechten! Tempeh bevat veel eiwitten en heeft een vleesachtige structuur, daarom is het ideaal om te gebruiken in vegetarische of veganistische gerechten. Het wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en komt van oorsprong uit Indonesië waar het nog steeds veel gegeten wordt.
Tempeh is erg lekker in Oosterse gerechten en het kent veel toepassingen in de macrobiotische keuken. Door de nootachtige smaak is het erg lekker in salades of door roerbakgerechten. Je kunt de tempeh ook marineren en daarna bakken, voor extra veel smaak!
Inhoud: 450g
Ingrediënten:
Sojabonen* (80%), water, rhizopuskultuur (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Tempeh is erg lekker in Oosterse gerechten en het kent veel toepassingen in de macrobiotische keuken. Door de nootachtige smaak is het erg lekker in salades of door roerbakgerechten. Je kunt de tempeh ook marineren en daarna bakken, voor extra veel smaak!
Inhoud: 450g
Ingrediënten:
Sojabonen* (80%), water, rhizopuskultuur (* = uit gecontroleerde biologische teelt)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kj) | 749 kJ |
Energie (Kcal) | 179 kcal |
Vetten | 8,0 gram |
• Waarvan verzadigd | 1,1 gram |
Koolhydraten | 12,0 gram |
• Waarvan suikers | 0,0 gram |
Eiwitten | 17,5 gram |
Zout | 0,0 gram |